Ugnsbakad fisk med örtsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé
  • t ex hoki eller hälleflundra
  • Salt
  • Peppar
  • Rivet skal av 1 citron
  • Olivolja
  •  
  • Örtsås
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 fiskbuljongtärning eller egen fiskfond
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl hackad dill
  • 2 dl créme fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Citronsaft
  • Servering: Vitlöksfrästa grönsaker
  • 2 små squasher à 300 g
  • 2 vitlöksklyftor
  • 150 g sockerärtor
  • 2 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.