Ugnsbakad camembert recept

Ugnsbakad camembert med vitlök och timjan

Ugnsbakad camembert med vitlök och timjan

The post Ugnsbakadcamembert med vitlök och timjan appeared first on Matochbakverkstan. 1 st camembert eller brieost, (inte alltför mogen). 1 st camembert eller brieost
Ugnsbakad Brieost med rostade nötter, äppelsirap och björnbär

Ugnsbakad Brieost med rostade nötter, äppelsirap och björnbär

Friterad camembert med hjortron är ju en klassiker, väldigt god dessutom. Beräkna för fyra personer ca300 - 350 g Brie eller Camembert - inte alltför mogen50 g naturella cashewnötter50 g skållade, skalade mandlar50 g pumpakärnor3/4 dl valfri sirap eller flytande honungfrysta tinade björnbär, hjortron eller blåbär - så mycket du har råd och lust medRosta nötter, mandlar och pumpakärnor i en het, torr panna tills de blir ljust bruna
Allhelgonaafton med lax

Allhelgonaafton med lax

Ugnsbakade rödbetor med havssalt, olivolja och pepparrotskrämSkrubba rödbetorna och sätt in dem i ugnen i en form
Brie-middag

Brie-middag

När jag kom hem vid halv nio gjorde jag en sen middag, ugnsbakad Brie som jag åt med fröbröd. Lägg en rund brie (eller camembert) på ett bakplåtspapper
Musik i östra London

Musik i östra London

Vi delade på härlig ugnsbakadcamembert till förrätt. Halloj. Vi har haft en lugn och skön söndag här. Solen har skinit från en klarblå himmel och termometern har visat 19 grader

Ugnsbakad camembert

1 st camembert- eller brietårta. Sätt ugnen på 200 grader och ta bort skyddsplasten från osten. Om osten ligger i en träask, så lägg tillbaka den i träasken

Rödbetscarpaccio med ugnsbakad camembert

I lördags festade vi till det med lite camembert till och det passade perfekt. Tycker ni inte om camembert serverar ni getost- eller fetaostkräm till

Ugnsbakad vitlök med camenbert

Servera varje lök med en skiva camembert på rostat eller mjukt bröd tillsammans med skyn som bildats i foliepaketen

EN CAMEMBERT BLEV TVÅ DESSERT

Camembert, den ljuvliga vitmögelosten från Normandie. Det är heller inte dumt att njuta av en camembert bara som den är men ibland vill man lite mer och då passar kanske någon av dessa desserter