Riv limeskalet och rör ner det i fyllningen. Tillsätt rivet limeskal. Sätt ugnen på 200°. Förgrädda kakbottnen mitt i ugnen, ca 20 minuter. Häll fyllningen över kakbottnen och grädda mitt i ugnen, ca 15 minuter. Rivet skal från 4 lime. Rivet skal från 2 lime
Lägg på några limeskivor och strö över sesamfrön. Olivolja, salt, 2 st pak choy, zucchini i skivor i den mängd man vill ha, 800 g laxfilé (om man vill ha 200 g var), 1 msk honung, 1-2 tsk riven ingefära, 1/2 hackad röd chilifrukt, 1 lime saft o tunna skivor, 2 msk sesamfrön. Sätt ugn på 175 grader. Blanda honung, ingefära, chili och saft från 1 lime. Låt stå i ugn i ca 15 min. 1 lime saft
Lägg potatisen på en ugnsplåt eller i en ugnsform och ringla över olja och salt. Blanda honung, ingefära, chili och saft från halva limen och pensla fisken med blandningen
Så då blev det en Kie Lime Pie. Dekorera gärna med lime. Fyllning5 äggulor1 burk kondenserad mjölk, sötad 397 g1 msk finrivet limeskal 1 dl pressad lime (juicen) (4–5 limefrukter). Sätt ugnen på 180 grader. Grädda bottnen längst ner i ugnen i ca 12 min. Sätt ugnen på 150 grader. Finriv ca 1 msk limeskal. Pressa ur 1 dl limejuice från limefrukterna. Grädda pajen mitt i ugnen i 11–12 min. 1 msk finrivet limeskal. 1 dl pressad lime
Rör ihop äggulorna och blanda med mjölken, limeskal och saft. 2 msk finrivet limeskal. 1 dl färskpressad limejuice. Sätt ugnen på 175 C. Grädda i mitten av ugnen 10 minuter
Tillsätt limeskal och limesaft och rör om. Värm ugnen till 175 grader. Grädda mitt i ugnen i ca 20 - 25 minuter. 2 lime. 1 lime. 1 msk färskpressad limesaft
En plåt högst upp i ugnen gjorde att de inte fick färg. Vänta i en timme, grädda sen på 150 grader i 15 minuter mitt i ugnen. Rivet skal av 1 lime. 1 tsk limesaft. 15 minuter mitt i ugnen. Rivet skal av 1 lime. 1 tsk limesaft
Den innehåller många äggulor som gör att fyllningen stelnar fint i ugnen. Den påminner något om min citronmarängpaj, fast utan maräng och istället för citron innehåller den lime som ger en mindre syrlig och mer rund smak
Pressa saften ur limefrukterna och rör ner i blandningen. 3 limefrukter. ugnen på 200 grader C. Sänk ugnstemperaturen till 150 grader. 4 äggulor 3 limefrukter
Key lime pie-topping. 12 msk limezest. 11 dl limejuice [ca 3 stycken limfrukter]. 1limezest. 1Key lime pie-topping5 äggulor (stora) 1 burk kondenserad mjölk sötad, sötad [à 397 g] 2 msk limezest 1 dl limejuice [ca 3 stycken limfrukter]. 1Dekoration vispgrädde limezestKladdkaka med vit choklad. Sätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme). Grädda kladdkakan i mitten av ugnen i ca 20 minuter medan du gör key lime pir-toppingen. Ställ kakan i kylskåpet för att svalna helt och hållet, minst 4 timmar innan du serverar med vispad grädde och fint rivet limeskal
Och inte vilken paj som helst, en rätt klassisk key lime paj. Den här pajen har ett frasigt skal gjort på digestivekex, fyllningen rör du snabbt tack vare kondenserad mjölk och syra får du från lime, en riktigt höjdare är det
Rör samman mandelmassa, limeskal och socker, tillsätt äggen lite i taget, till en homogen massa. Sikta ner mjölet och bakpulvret i massan, blanda därefter i limejuicen