Blanda, vetemjöl, strösocker, salt, vaniljsocker, bakpulver och limeskal i en bunke. Låt svalna och servera med grädde blandat med lite vaniljsocker och limeskal
Lossa dina bakade macarons försiktigt från pappret när de svalnat. Macaronsmet. Gör så här. Blanda ihop mandelmjöl, florsocker och kakao med 55 g äggvita
( när man tar upp slickepotten ska det rinna i ett tjockt band och smeten ska synas i ca 30 sekunder innan den sjunker in) spritsa ut ca 32 runda macarons på en plåt och låt vila i 30 min. ca 32 runda macarons på en plåt och låt vila i
( när man tar upp slickepotten ska det rinna i ett tjockt band och smeten ska synas i ca 30 sekunder innan den sjunker in) spritsa ut ca 32 runda macarons på en plåt och låt vila i 30 min
Rör smör, vaniljsocker, äggulor, florsocker, limeskal och karamellfärg till en slät smet. De blev långt ifrån lika snygga som mina polkagrismacarons med chokladfyllning, men ack så goda
- hushållsfärg för färgglada macarons. Den lätta lilla mandelmarängen som jag fyllde med ljuvlig lime och mascarponekräm blev som poesi för smaklökarna
Så då blev det en Kie Lime Pie. Dekorera gärna med lime. Fyllning5 äggulor1 burk kondenserad mjölk, sötad 397 g1 msk finrivet limeskal 1 dl pressad lime (juicen) (4–5 limefrukter). Finriv ca 1 msk limeskal. Pressa ur 1 dl limejuice från limefrukterna. 1 msk finrivet limeskal. 1 dl pressad lime
Limecheesecake med jordgubbsgelé. Riv limeskal och pressa ur saften. 2 små lime, skal och saft. pressad saft av 1 lime. Sjud jordgubbar, vatten, socker och limesaft ca 5 min i en liten kastrull. 2 små lime, skal och saft
Ända sedan i somras när vi var i Paris och åt macarons nästan dagligen bestämde jag mig för att jag måste prova på att baka dessa mytomspunna små kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.