Örtmarinerad uer med saltbakad potatis och vitlökscrèmeOlivolja. Skär uern i portionsbitar och lår marinera i örtmarinaden. Grilla uern. uer. Blanda örterna med rapsoljan Recept.se
Smörstekt Uer med pytt på potatis och pancetta samt kalvsky och citronolja. Blanda ihop 2 msk citronsaft och 2 msk olivolja. 2 msk olivolja. 2 port. 300-400 gr vit fisk, 1 bit pancetta, 1 msk kapris, 3 schalottenlökar, 2 msk pressad citron, 3 dl kalvfond (om du använder konc kalvfond, späd ut till lagom smak), salt, peppar, färsk timjan, olja, smör Karins Spis
Brässerad Uer med hummeraioli, ugnsbakad havskräfta och tomatiserade medelhavsgrönsaker Skär alla grönsaker och fräs den med timjanen i olivoljan. Uer är en ny favoritfisk som har börja dyka upp mer och mer i fiskdisken Manfreds Mattorg
Stekt fisk med ångad vit sparris krabbsallad och citronsmörsåsuer med skinn och utan ben. Olivolja. Olivolja. Hacka dillen och blanda lök, dill, krabbkött och 1 msk olivolja i en skål. Skär fisken i 4 bitar, och stek dem i envarm panna i 1 msk olivolja, ca 2 minuter på skinnsidan och 1 minut på den andra sidan Recept.se
Caroline i köket 11 msk olivolja. 12 msk olivolja. 13+2 msk olivolja. 1 eller 2 lite större à ca 750 g (t ex Seabream, Uer eller Gös). 1olivolja www.carolineikoket.com
Smörstekt Uerfile med vitvinssås smaksatt med grönpeppar och syrliga äpplen Lägg några paprikor på en ugnsplåt, strö på flingsalt, häll på lite olivolja. En av mina favoritfiskar är UerKockarna
Stekt röd multe Stek dem i olivolja på hög värme ca 3 min på varje sida. Recept. Anna Stefansson. tors, 2013-08-15 20. 44. 30min middagshjalpen.se
Lax och mizunasallat i folie med vitlöksgräs och ingefära Gös och Uer går också bra att baka i folie. Strö vitlöksgräset, ingefäran och soyan på laxen och ringla över olivoljanTasteline
Smörstekt uer 600 g uer. 1 msk olivolja. Vänta med att steka fisken tills allt annat är klart. Vispa upp crème fraîchen så den blir riktigt fluffig Ica kuriren
Makrill plaki Ringla över olivolja. 1 tsk olivolja. 2 msk olivolja. Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra fiskfiléerna och lägg dem på ett oljat ugnsäkert fat Matklubben.nu
Ugnsbakad fiskfilé med smak av medelhavet Blanda olivoljan med citronsaften och ringla över. 500-600 g fiskfilé t ex uer eller sej. 2-3 msk olivoljaMatklubben.nu
Ugnsbakad fiskfile med oliver och kapris Det här gången använde jag uer men man kan använda vilket fast fisk som helst. Lägg rensad vårlök i folie med salt, peppar och olivoljarCoppa rules