palsternacksstomp eller potatisstomp. Fyll påmed vin och buljong så att allt är täckt med vätska. Lägg köttet i en ugnstålig gryta med lock, eller i en lergryta och tillsätt även löken, rotfrukterna och fläsket
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Förrättsmiddag innebär att man skippar huvudrätten och går påmed flera förrätter istället. Att blanda tomaterna med osten innan gör också att rätten håller rakt igenom, istället för att osten går åt direkt vilket är fallet när den bara hamnar ovanpå
För dig som äter väldigt lite kolhydrater kan det vara bra att byta ut sötpotatisen mot kålrot, jag åt detta efter ett tungt styrketränings pass så det fungerade bra
600 g torskrygg 130 g smör salt 900 g delikatesspotatis 2 dl smetana 1 citron, saft + rivet skal färsk pepparrot färsk körvel ev rom (t ex forellrom) smör, till stekning av fisken
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.