Jag läste någonstans att det var omöjligt att dricka tungarödvin till vegetarisk mat, för som experten sade ”det finns inte så mycket mustigare grejer i det vegetariska köket än auberginerullader och rotfruktsgratänger” och att det därför var mest vita viner som passade till detta
Kände mig lite som Jamie Oliver men jag använder min fina (tunga) mortel alldeles för lite. Mannerström tar gärna ett glas rött vin till sin makaronipudding
Jag vill sitta ute en ljummen sommarkväll, lyssna på musik och blanda tunga samtal med lätta. Jag vill känna hur solen bränner, jag vill tvingas sitta i skuggan en stund just för att jag bränt mig
Tunga ben idag men det gick bra ändå. en skvätt vin. Konstigt det där ändå, att benen känns så otroligt tunga ibland och nästa gång känns det som man flyger fram
Den tunga kakan är så mycket mer än man kan tro vid första anblicken. Cannoli är ett sicilianskt bakverk och består av ett slags friterat rån som bla bakas med marsalavin och som sedan fylls med en kräm vanligen gjord med sötad ricotta som smaksätts på lite olika sätt
Äggulan fullkomligt smälter i munnen, konsistensen är underbar mot tungan och sältan bara är. Under musslan finner man vittvinssauterad babyspenat som sedan sjudits ned med grädde