Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Kokosolja till stekning. Hallon till topping. Toppa med valfritt tillbehör och njut. Idag tillsammans med den nya kokoskvargen som är galet god, kunde smakat lite mer kokos men det fixas ju lätt med lite kokosflingor
Arbeta ihop till en deg (använd gärna elvisp med vispar eller köksmaskin så går det snabbt). Men om du ändå tagit för mycket mjöl så kan du tillsätta mer vatten för att få ihop degen
Ta bort kastrullen från värmen när nästan allt smöret smält och rör tills allt smör smält. Lägg i den vita chokladen i bitar och rör tills all choklad smält och tills det blir en jämn smet
Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Bakade den för första gången när Susan var här på fikabesök. Kaka till påsk. Jag har nämligen väntat på denna dagen då H kommer till skåne för att fira påsken här
Fräs allt i lite olivola tills de är mjuka. Stek halloumin tills den fått fin färg och avsluta med att försiktigt röra ihop halloumin och pinjenötterna med salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.