Gör så här. Blanda äggulor med senap och vinäger i bunke och vispa fluffigt. Häll långsamt i rapsoljan under konstant vispning, tills majonnäsen blivit tjock
Till det hade vi hemgjorda hamburgarbröd, guacamole, köpt tryffelmajonäs, ugnsrostad sötpotatis och en fräsch sallad med sockerärtor, tomat och alfalfagroddar i
tryffelmajonäs (Majonnäs tex Hellmans och lite tryffelolja i). Jag gjorde kycklingburgare till middag. Kycklingfärs är magert och för att burgaren ska bli ännu saftigare, penslade jag dem med en salsasås
På tallriken rekommenderar jag en halloumiburgare med räkor, tryffelmajonäs och het avokadoröra, recept kommer inom snar framtid, så se till att beställ detta vin redan idag, så kanske du har det till fredagsmiddagen
Allt fika blev jättegott och nästan allt gick åt, till middag gjorde jag klyftpotatis med tryffelmajonäs till förrätt och sen kantarellrisotto till varmrätt