Skala och dela potatis och rotselleri. 4 fileér torskrygg. 450 g rotselleri. Börja sedan med att koka rotsellerin och när den kokat 5 minuter lägg då ner potatisen och koka allt i ungefär 20 minuter. 4 fileér torskrygg. 450 g rotselleri
När rotfrukterna nästan är klara, torka av torskryggsfiléerna, salta på båda sidor. 4 portionsbitar torskrygg (600 g). 1/2 rotselleri. 4 portionsbitar torskrygg (600 g). 4 polkabetor 1/2 rotselleri olivolja
4 Pumpapuré 1 liten butternutpumpa (à ca 800 g) 1/2 rotselleri (à 350 g) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl vispgrädde 2 msk asiatisk fisksås 1 - 2 msk vitvinsvinäger ev salt Torsk 2 vitlöksklyftor 4 bitar torskryggfilé (à 150 g) 4 msk smör 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 1/2 dl rostade hasselnötter 2 msk finskuren gräslök Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Huvudrätten i lördags bestod av en otroligt saftig torskrygg (allt beröm till Patrik för det var han som lagade fisken), en rotfruktspytt som smaksatts med kycklingfond och en grymma fisksåsen jag har bloggat om tidigare
Torsk800 g färsk torskrygg. Rotfruktspuré400 g potatis, skalad och skuren i bitar 0,5 rotselleri, skalad och skuren i bitar 1-2 dl vispgrädde 1-2 krm salt 50 g smör
Hacka vitlöken och schalottenlöken samt tärna palsternackan och rotsellerin. Torskrygg. 1 bit rotselleri. 1 bit rotselleri, fint tärnad. Torskrygg4 st fina bitar ryggfilé av torsk Salt Peppar. Parmesanskum1 st palsternacka 1 bit rotselleri 1 st schalottenlök 1 st vitlöksklyfta 2 dl bra fiskbuljong 2 dl torrt vitt vin 2 dl grädde Smör Parmesanost efter smak. ) 1 st palsternacka, fint tärnad 1 bit rotselleri, fint tärnad
2 portionsbitar färsk torskrygg à 150 - 175 g. 200 g blandade rotsaker - jag tog morötter, kålrot och en liten bit rotselleri. 2 portionsbitar färsk torskrygg. 200 g blandade rotsaker - jag tog morötter, kålrot och en liten bit rotselleri
Skala och tunnskiva morötter och rotselleri. Kristina såg ut att ha så god matlåda på jobbet förra veckan – torskrygg med bacon och soltorkade tomater på toppen