Torskrygg & Vänergös
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar,
  • 600 g torskrygg (MSC)
  • 500 g rotselleri
  • 1 dl färskost
  • 1 kruka gräslök
  • 1 citron
  • 150 g sockerärtor
  • 150 g haricot verts
  • 150 g smör
  • olja
  • 200 g löjrom
  • 4 gösfiléer (gärna från Vänern)
  • vetemjöl
  • smör
  • 10-12 delikatesspotatis
  • ärtskidor
  • 1 citron, zest
  • 1 gul lök
  • en knippe dill
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl vitt vin
  • salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.