Lägg upp fisken med vitvinssåsen och ärtpurén och toppa medparmaskinka. Tillsätt crème fraiche och vispa samman såsen med resten av smöret skuret i små bitar
Ugnsbakad torskryggmed pestotäcke av cashewnötter, persilja, solrosfrön och parmesan. Ugnsgratinerad sparris med ört- och chèvretäcke, parmaskinka och rostade pistaschnötter
Stek parmaskinkan frasig i stekpanna med en gnutta fett. Skala och hacka schalottenlöken, mjukfräs den med timjankvisten på låg värme i smöret utan att den tar färg
Stek parmaskinkan frasig i stekpanna med en gnutta fett. Skala och hacka schalottenlöken, mjukfräs den med timjankvisten på låg värme i smöret utan att den tar färg
Lägg upp parmaskinkan tre och tre på en skärbräda. Nästa gång tror jag dock att jag byter ut torsken mot kyckling, även om det var gott med fisken också