Torskrygg med ägg recept

Torskrygg med bacon, ägg och purjo!

Torskrygg med bacon, ägg och purjo!

Torskryggmed bacon, ägg och purjo. I kväll bjuder jag på en god torskrygg. Ta ut och garnera med purjo, hackat ägg och bacon
Kokt torskrygg med hackat ägg, skirat smör och pepparrot

Kokt torskrygg med hackat ägg, skirat smör och pepparrot

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 600 gram torskrygg 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 l vatten 3 msk fiskfond 1 ark aluminiumfolie Tillbehör 700 gram potatis(ar) 1 krm salt 2 st ägg 100 gram 100 gram pepparrot 150 gram sockerärtor 200 gram frysta gröna ärtor Köp receptet Näringsvärde Kcal
Vitvinspocherad torskrygg med friterat ägg

Vitvinspocherad torskrygg med friterat ägg

800 g torskrygg 300 g färska trattkantareller (kantareller och skogschampinjoner) 4 ägg 500 g gröna ärtor 0,5-1 dl vispgrädde 0,5 dl majsströbröd 2 schalottenlökar 1 morot 3 dl vitt vin 3 dl frityrolja 2-3 msk vit tryffelolja 75 g smör salt vitpeppar 1 klyfta vitlök, pressad
Torskrygg med pocherat ägg och vitvinssås

Torskrygg med pocherat ägg och vitvinssås

Servera fisken med vitvinssås, ägg och pressad potatis. Smaka av med salt och citronsaft. Knäck ett ägg i taget i en kopp och låt det försiktigt glida ner i vattnet
Kokt torskrygg med äggsås

Kokt torskrygg med äggsås

Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskryggmedäggsås. Servera medäggsås, kokt potatis och ärtor