Torskrygg med bacon, ägg och purjo!Torskryggmed bacon, ägg och purjo. I kväll bjuder jag på en god torskrygg. Ta ut och garnera med purjo, hackat ägg och bacon Pinglans Mat
Torskrygg med ägg, dill, räkor, pepparrot och brynt smör Salta torskryggen. Servera med räk- och äggblandningen, generöst med brynt smör och pressad eller kokt potatis Kocksnack -
Kokt torskrygg med ägg, skirat smör och pepparrot Börja med att sätta på potatisen. Koka äggen. Servera med kokt potatis. Lägg i torsken i det kokande vattnet Mina matminnen
Kokt torskrygg med hackat ägg, skirat smör och pepparrot Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 600 gram torskrygg 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 l vatten 3 msk fiskfond 1 ark aluminiumfolie Tillbehör 700 gram potatis(ar) 1 krm salt 2 st ägg 100 gram 100 gram pepparrot 150 gram sockerärtor 200 gram frysta gröna ärtor Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Torskrygg med ägg, räkor och dillmajonnäsLägg dem i en ugnssäker form och blanda med olivolja. Täck med plastfolie. Läggäggen i en kastrull och låt koka upp www.koket.se
Torskrygg med ägg, räkor och kall dillsås Här i bloggen får en torskryggmed räkor och kall dillsås lätta upp stämningen. Dela torskryggen i portionsbitar och lägg i en ugnsform Min Lilla Kokvrå
Torskrygg med pocherat ägg & vittvinsås 12 propoints Underbart gott med pocherat ägg till fisk. Hoppas ni får en bra nyårsafton så ses vi nästa år med nya recept och en nystart Gourmet light
Ugnsbakad torskrygg med baconströssel, brynt smör, ägg och skärbönor Till gårdagens middag åt vi hackat äggmed brynt smör, ugnsbakad msc-märkt torskryggmed baconströssel och smörkokta skärbönor Eleonor Bergström
Vitvinspocherad torskrygg med friterat ägg 800 g torskrygg 300 g färska trattkantareller (kantareller och skogschampinjoner) 4 ägg 500 g gröna ärtor 0,5-1 dl vispgrädde 0,5 dl majsströbröd 2 schalottenlökar 1 morot 3 dl vitt vin 3 dl frityrolja 2-3 msk vit tryffelolja 75 g smör salt vitpeppar 1 klyfta vitlök, pressad www.koket.se
Torskrygg med pocherat ägg och vitvinssås Servera fisken med vitvinssås, ägg och pressad potatis. Smaka av med salt och citronsaft. Knäck ett ägg i taget i en kopp och låt det försiktigt glida ner i vattnet Arla
Torskrygg med lök, paprika, spenat & pocherat ägg Men för en vanlig torsdag i april funkar det faktiskt riktigt bra med fryst torskrygg – i alla fall för oss Vin mat & Alsace
Torskrygg med färska räkor, skärbönor och ägg serverat med skirat smör Detta är egentligen inget recept utan mer en sallad med härlig torsk och lite gott till. Skärbönor, kokta i vatten med salt och en skiva smör Eleonor Bergström
Kokt torskrygg med äggsås Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskryggmedäggsås. Servera medäggsås, kokt potatis och ärtor Kryddburken.se