Underbart gott medpocheratägg till fisk. Servera fisken med vitvinssås, ägg och pressad potatis. Hoppas ni får en bra nyårsafton så ses vi nästa år med nya recept och en nystart
Servera fisken med vitvinssås, ägg och pressad potatis. Smaka av med salt och citronsaft. Knäck ett ägg i taget i en kopp och låt det försiktigt glida ner i vattnet
Lägg till sist i spenaten och blanda ihop såsen med pastan och lite av pastavattnet. Lägg i paprikan, löken de soltorkade tomaterna och pressa i vitlöken
Fräs lök, vitlök och kryddor på medelvärme tills löken mjuknat. Jag serverade ( som ni redan förstått) kikärtsgrytan med vitlök- och chilistekt spenat, som just nu är det godaste jag vet
Salta och peppra och lägg torsken i en ugnsform. Smält smör och blanda med panko och parmesan. Under tiden som fisken är i ugnen så stek spenaten tills den krympt samman i samma panna som du stekte fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.