Torskfile olivolja recept

Torskfilé, blomkål och smörsås

Torskfilé, blomkål och smörsås

Jag skivar bara blomkålen, har på olivolja och flingsalt och sen in i övre delen av ugnen på 225grader till blomkålen får fin färg
Pestoöverbakad torskfilé

Pestoöverbakad torskfilé

1 msk olivolja. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda pesto och matlagningsgrädde till en jämn smet. Krydda torskfiléerna med salt och peppar
Cajunkryddad torskfilé med skirat örtsmör…

Cajunkryddad torskfilé med skirat örtsmör…

Morot, purjo och fänkål ställdes i ugnen med olivolja och salt på 200 grader. Det är förändringarnas vindar som blåser och det är stora steg ut i det blå som tas men det är samtidigt kanske en sådan push en behöver här i livet då och då
stekt torskfilé med klyftpotatis, harricorts verts och sås

stekt torskfilé med klyftpotatis, harricorts verts och sås

olivolja. Skala och hacka potatisen, krydda med grillkrydda, paprikapulver och olivolja. olivolja. Läckert kvällsmat på 30 minuter, stekt torskfilé med kokt potatis, haricots verts och en sås gjord av persilja och fiskbuljong som passade väldigt bra till torskfilén
Torskfilé med grönkål och bacon

Torskfilé med grönkål och bacon

olivolja att fräsa i. olivolja att fräsa i. Tisdag och fiskdag. Idag blir det stekt torskfilé med gräddkokt grönkål
Torskfilé i foliepaket – Sommarfavorit!

Torskfilé i foliepaket – Sommarfavorit!

Pensla fisken med persilja, salt, peppar, citronpeppar, olivolja. Hej alla fina, det är just nu 23 grader varmt och jag kan gissa på att nästan 80 % av alla er är ute och grillar

Olivstekt Torskfilé

Salta lätt, bryn på ena sidan i olivolja i en stor stekpanna, tillsätt sen chorizon, vitlöken och soltorkade tomaterna

Torskfilé med pepparrot

Mixa de förvällda ärterna i matberedare tillsammans med 1 vitlöksklyfta, ½ tsk salt och lite olivolja samt en skvätt citron
Torskfilé med varm squashsallad

Torskfilé med varm squashsallad

Stek allt mjukt i olivolja. 5 msk olivolja. Skär citronen i skivor och lägg dem i formen. Lägg på fisken, krydda med salt och peppar
Parmalindad torskfilé I

Parmalindad torskfilé I

2 msk olivolja. 2 msk olivolja. Skär fisken i 8 bitar. Blanda olja, pressad vitlök och basilika. Fördela det över fisken
Parmalindad torskfilé II

Parmalindad torskfilé II

1 msk olivolja. 1 msk olivolja. Smaksätt torskfilén med salt och basilika. Linda om parmaskinkan. Lägg fisken i en smord form, ringla över oljan och stek i ugnen, ca 10 minuter
Stekt, rågmjölspanerad torskfilé med dressade, ugnsbakade grönsaker

Stekt, rågmjölspanerad torskfilé med dressade, ugnsbakade grönsaker

Blanda alltsamman med olivolja och flingsalt i en ugnsfast form. Grönsakerna och dressingen 1 stor röd paprika cirka cirka 300 gram squash 2 broccolistånd 2 rödlökar olivolja flingsalt 2 msk olivolja 2 msk balsamvinäger 1 vitlöksklyfta, riven flingsalt och svartpeppar Dela broccolin i mindre buketter. 2 rödlökar olivolja. 2 msk olivolja