Jag var sugen på torskfilé och jag stekte torskfilén tillsammans med de goda kantarellerna. En rätt som går fort att laga och känns lyxig med den färska fisken, kantarellerna och timjanen
Nu när sommarvärmen är här är man inte direkt jättesugen på tung och svårsmält mat, utan något lätt och enkelt ska det va, som t ex grillad torskfilé, med en enkel och god mango- och avokadosallad till
Blanda i tomatpuré, timjan, basilika och salt. 400g torskfilé. 1 tsk timjan. 400g torskfilé. 1 tsk timjan. Det var längesen jag gjorde den här fiskgrytan, och av nån anledning kom jag på att det var dags att göra den igen
Smörj botten på en ugnsfast form, dubbelvik torskfiléerna och lägg i botten på formen. 400 g torskfilé. 2 tsk vardera av torkad timjan, oregano och basilika. 400 g torskfilé. 2 tsk vardera av torkad timjan, oregano och basilika
Smöra en ugnsform och lägg i torskfiléerna vikta tvärs över på mitten. ½ msk färska timjanblad. Blanda med timjan, pepparrot, citronskal, grädde och vinäger
Jag hade även i färsk torskfilé samt blåmusslor. I denna valde jag att ha vitlök, vitpeppar, flingsalt, pyttelite saffran och finhackad färsk basilika och timjan
timjan. Ingredienser 200 g potatistärningar 100 g morotsslantar 2 dl fiskbuljong 1 dl ajvar relish 1 dl lätt-crème fraiche 250 g torskfilé i tärningar salt, peppar och timjan 250 g lax i tärningar 75 g halverade sockerärter 200 g skalade räkor Garnera med
Tillsätt räkfonden och timjan. 600 gram torskfilé. 2 kvistar färsk timjan eller 0,5 tsk torkad timjan. Skala räkor och spara räkorna i en skål samt lägg skalen i en stor kastrull