Förhoppningsvis har ni inte hunnit tröttna på fisk i helgen för idag lägger vi till ett nytt torskrecept i vårt receptarkiv, en väldigt lättlagad torskmiddag som i princip sköter sej själv i ugnen
Den serverade jag medcitronsmörmed vitlök & kapris i. Recept på citronsmöret som jag gjorde det. När vi handlade i fredags köpte vi även en färsk torskryggbit som vi tillagade igår
Stek i smör på medelvärme några minuter på varje sida tills fisken är genomstekt. 3 torskryggfiléer1,5 dl riven parmesanost1 äggAromat (eller salt)VitpepparVänd torsken i uppvispat ägg. Citronsmör50g smör1 tsk citronpeppar0,5 msk citronjuiceEv zest från citronenBlanda alla ingredienser till smöret. 3 torskryggfiléer
Stekt torskmed ugnsbakade rödbetor i citronsmör och parmesan flak. Jag köpte en kalkonfilé mest för att testa vad det var, jag har mest jobbat med hela kalkoner tidigare och tyckte det var dags att testa
Stekt torskmed ugnsbakade rödbetor i citronsmör och parmesan flak. Eftersom jag visste att det skulle bli sent och jag förmodligen skulle vara sliten så hade jag köpt färsk mezzaluna (fylld pasta), vilken skulle serveras med en gräddig tomatsås