En bit torskrygg per person. Tärna zucchinin, skiva löken, stek i olivolja, tillsätt oliverna mot slutet så att de blir varma, servera som på bilden med en kvist rosmarin
Hur gott och enkelt som helst, bara man har ett djupfryst torsk hemma, färsk fungerar förstås också men då måste man ju åka och handla, så att ha torsk i frysen är ett bra att ha
Tillsätt soltorkade tomater, all lök, paprikan, coctailtomaterna och låt det fräsa ihop. En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket
Jag hade två sorters lök i rätten, gräslök och schalottenlök. Bacon passar bra ihop med torsk. Finhacka schalottenlöken och stek baconen samt löken i en panna
Fräs lök och vitlök på medelvärme i olja tills det fått fin färg. Det vankas ugnsbakad torsk här idag och det blir en färggrann fiskmiddag med små tomater, örter, zucchini och kapris
purjolök,. Enkel och god torsk med få ingredienser som dock kräver rejält med salt. Salta och peppra fiskblocket på båda sidor och lägg över purjolöken