Till salladen gjorde jag en krämig dressing. Dressing. En matig god sallad är alltid gott. Jag gjorde en sallad med bla tonfisk, färskpotatis, avokado, ägg och hericot verts
dressingen till salladen gör du precis innan den ska serveras du bestämmer själv om den ska direkt in i salladen eller om du ska hälla upp den så folk få ta för sig själva
Franskinspirerad sallad à la Nicoise tycker jag är jättegott både med och utan dressingen. Servera dressingen vid sidan av för var och en att ta för sig av
Till middag igår blev det en matig tonfisksallad med sallad och färskpotatis som bas. Sedan hällde jag på en dressing över allt som bestod av 2 msk vitvinsvinäger, 5 msk olivolja, 1 msk fransk senap, salt och svartpeppar
Dressing. Tvätta och koka potatisen. Häll på kallt vatten och låt potatisen kallna. Skölj alla grönsaker. Strimla sallad, tomat, gurka, morot och lök, och lägg upp på ett fat