Ingendressing för oss men det är ju helt upp till dig. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Men när det är sommar ochfärskpotatistider nöjer jag mig medden näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatisoch ösa över en massa gott i en gratäng
Gratängen går utmärkt att förbereda och sedan förvara i kylen eller frysen (om du fryser den blir det bäst att vänta med att gratinera den tills den ska serveras)
Isvatten, isvattenoch hinkvis medisvatten. Att medelhavsländerna har sin siesta har nog Sveriges befolkning fått förklaring på så det räcker och blir över
Riv eller skär kålen fint och blanda med olja, vinäger, honung, salt och peppar. Tillsätt majonnäs och tranbär och toppa sedan med rostade nötter och några flertranbär
Romansallad, körsbärstomnater, salladslök, avocado ochfetaostochden här dressingen. För mig är det viktigt att det finns en god sallad till varje middag och lunch
Lägg laxfiléerna i folie, krydda med citronpeppar och klicka över några klickar smör. Färskpotatis. Denna rätt är bara så otrooooligt god och inte alls svår att göra heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.