Strö peppar över tonfiskkotletterna på båda sidorna. – 4 färska tonfiskkotletter, ca 500 gram. 4 färska tonfiskkotletter, ca 500 gram – 1 krm svartpeppar
400 g tonfiskkotlett. Marinera böngroddarna med 4 msk olivolja, 1 msk sesamolja och 2 dl vatten. Använd tillräckligt med vatten så att alla böngroddar är blötlagda
Men idag bojkottade jag både korvstroganoff, köttfärssås, tacos, "pankisar" och istället serverades det tonfiskkotlett, färska räkor, aioli och nybakt bröd
1 st tonfiskkotletter. Värm upp en stekpanna, tillsätt smör och låt det smälta men inte ta färg. Grilla tonfisken efter tjocklek och hur mycket rött man önskar i mitten
Pepparpanerad tonfiskkotlett med avokadocréme och. Tonfiskkotlett. Strax innan det är dags att steka fisken blanda då samman kryddorna och vänd tonfiskkotletterna i bladningen
Recept. Penny. fre, 2013-08-09 10. 20. 30min. (0). TomatsåsHacka lök och fräs på i kastrull, hacka ner tomaterna och pressa vitlöken, koka upp allt som ska vara i tomatsåsen, ca 15 min