Den första rätten jag provade var tonfiskmedgrilladpaprika och vinägrettsås. Men eftersom jag inte bor i New York som Mario, utan i Göteborg, bytte jag ut tonfisken mot marulk som är ett mer lokalt alternativ
1 Blanda ihop tonfisk, ost och koriander. 3 Stek bröden i en torr stekpanna på medelhög värme ca 2 min per sida. 4 Skär quesadillan i bitar och servera med lime och avokadohalvor. 400 g tonfiskmedgrilladpaprika eller annan smaksatt tonfisk
Fördela hälften av de grillade grönsakerna på bröden. Grilla högt upp i ugnen under grillelementet, tills de får fin färg och paprikan får svarta fläckar i skalet
Fördela hälften av de grillade grönsakerna på bröden. Grilla högt upp i ugnen under grillelementet, tills de får fin färg och paprikan får svarta fläckar i skalet
Medan potatisen bakas, blanda strimlad kyckling med hackad rödlök, paprika, yoghurt och majonnäs. Jag använder gärna lite mindre majonnäs i min röra och får till krämigheten med lite mer yoghurt istället