Tofubiffar 8 st. Ibland längtar man efter riktigt stabil husmanskost typ ”kött”, sås och potatis. Som köttersättning funkar förstås olika sorters halvfabrikat men oftast gör vi egna biffar av bönor, tofu, sojafärs, nötter eller liknande
Nu kan jag glädjen meddela att är det tofubiffar is da shit. Hej kära läsare,. Grunden till här receptet fick jag av söta A som i sin tur fick receptet av en väns vän, och nu har jag freestylat fram det här underbara receptet
Tofubiffar är något jag gärna lagar och de håller bra ihop och smular inte. Man behöver inga ägg för att binda ihop smeten, vilket gör att dessa biffar passar även veganer
Superenkel att göra, snabbt går det också. Ingredienser, ca 8 st biffar5 – 6 st salladslökar1 paket marinerad tofu (ca 300 g)1 dl cashewnöttersalt och svartpepparpaprikapulver4 msk potatismjölFinhacka salladslöken och lägg den i en bunke, smula därefter ner tofun
Världens enklaste att göra och väldigt gott. Ingredienser, ca 10 st. 2 förpackningar Tofu Rosso1 gul lök1 msk linfrökrosssalt och pepparca 1 dl potatismjölMosa ner tofun i en bunke