Tofubiffar 8 st. Ibland längtar man efter riktigt stabil husmanskost typ ”kött”, sås och potatis. Som köttersättning funkar förstås olika sorters halvfabrikat men oftast gör vi egna biffar av bönor, tofu, sojafärs, nötter eller liknande
Nu kan jag glädjen meddela att är det tofubiffar is da shit. Hej kära läsare,. Grunden till här receptet fick jag av söta A som i sin tur fick receptet av en väns vän, och nu har jag freestylat fram det här underbara receptet
Äntligen äntligen äntligen, har jag lyckats tota ihop ett recept på tofubiffar som a) smakar något b) håller samman när man steker dem och c) är så små och gulliga att japanofilen i mig måste ropa
Tofubiffar är något jag gärna lagar och de håller bra ihop och smular inte. Man behöver inga ägg för att binda ihop smeten, vilket gör att dessa biffar passar även veganer
Tofubiffar. För sex veckor sedan sådde jag ruccolafrön i en kartong och ställde i fönstret. Nu var det dags att skörda och de små bladen fick krydda upp dessa smarriga biffar
Imorgon har vi mer tid och då blir det lyxigare middag med tofubiffar och potatisgratäng samt tomatsallad och på fredag får vi ta det vi har kvar i pestoburken till tofugrytan och komplettera med tomatsåsen som skulle varit till pastan idag
Superenkel att göra, snabbt går det också. Ingredienser, ca 8 st biffar5 – 6 st salladslökar1 paket marinerad tofu (ca 300 g)1 dl cashewnöttersalt och svartpepparpaprikapulver4 msk potatismjölFinhacka salladslöken och lägg den i en bunke, smula därefter ner tofun
Världens enklaste att göra och väldigt gott. Ingredienser, ca 10 st. 2 förpackningar Tofu Rosso1 gul lök1 msk linfrökrosssalt och pepparca 1 dl potatismjölMosa ner tofun i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.