Thailändsk kycklinggryta 4 port. 1 gul paprika. 1 gul paprika. Min sol försvann typiskt nog. så jag fortsätter väl här och bjuder er på ännu ett recept och hoppas under tiden att solen vågar sig fram igen
(Om man använder fläskytterfilé kan man låta köttet eftersteka med lite vatten under lock för att bli mörare) Ta upp köttet och stek strimlad purjo, tärnad paprika och hackad vitlök
Dagens Meat-free Monday recept är en sallad, men ingen vanlig, tråkig sallad utan en spännande thailändsk sallad med massor med olika smaker som kommer vara som en smakexplosion i din mun
Tärna paprika och strimla löken tunt på snedden och grovhacka koriander. Idag får ni i stället ett av mina favoritrecept, en thailändsk nudelsallad med räkor som jag bara älskar
½ grön paprika. Thailändsk mat på mitt sätt. ½ röd paprika. Men jag hade inga thailändska recept på bloggen med bilder som fungerar i tidningssammanhang, så jag fick ge mig ut i Alanya och leta reda på ingredienser som passade
Skär paprika och chili i smala strimlor, kärna ur chilin om du vill ha en mildare soppa. Fräs svampen i kokosoljan i en gryta tillsammans med paprika, chili, salladslök och ingefära i en minut
Strimla under tiden purjolöksblasten och paprikan i tunna fina strimlor. Blanda ned purjon och paprikan och lägg upp på uppläggningsfat eller tallrikar