Börja med att koka riset.
Ansa och strimla salladslöken. Skala och finriv ingefäran och vitlök. Kärna ur och hacka chilin smått. Stek färsen tills den inte är rosa någonstans. Tillsätt salladslök, ingefära och vitlök och chili. Låt allt steka i ett par minuter. I med fisksås, soja, lime och socker.
Strimla isbergssalladen och lägg i iskallt vatten i 20 minuter så de blir riktigt krispiga. Låt rinna av på handduk. Grovhacka koriandern och cashewnötterna och toppa ovanpå den ljumna färsen. Servera med jasminris och strimlad isbergssallad
Thailändsk kycklinggryta 4 port. Min sol försvann typiskt nog. så jag fortsätter väl här och bjuder er på ännu ett recept och hoppas under tiden att solen vågar sig fram igen
Thailändsk fläskfilégryta 4 port. Den här grytan blev riktigt god och lite het som jag ju gillar. Den innehåller både chili och ingefära, 2 riktiga favoritkryddor
Stek kycklingen gyllene tillsammans med curry i Milda Culinesse ca 5 minuter. Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs
Thailändsk fiskgryta. 2017-03-13, 13. 17. Ledig dag och Leon vilar middag för ovanlighetens skull, så jag tänkte passa på att blogga lite om gårdagens middag som blev så himla god
Dagens Meat-free Monday recept är en sallad, men ingen vanlig, tråkig sallad utan en spännande thailändsk sallad med massor med olika smaker som kommer vara som en smakexplosion i din mun
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.