Påminn mig om att aldrig mer köpa färdig thai, detta var bättre. Stek upp detta på medelvärme och när grönsakerna mjuknat och fått lite färg tillsätter du soya, sweet chilisås och jordnötter
Strimla kycklingen ( lättare när den är fryst och har tinat upp lite grann) Hetta upp en wokpanna med olja och fräs kycklingen och löken som du lägger ner efter att du har skivart den i rejäla klyftor
Finhacka chilin. Oftast när vi köper thaimat så brukar en av rätterna vara Pad Thai. I fredags var jag väldigt sugen på thaimat och just på Pad Thai och var helt inställd på att köpa detta men så fick jag se i senaste numret av Buffé att där fanns ett recept på just denna rätten så jag bestämde mig för att tillaga den själv istället
3 Hetta upp olja i en rymlig stekpanna eller wok. Till servering 1 Servera med salladslök, jordnötter, koriander eller persilja och chili. 1 urkärnad hackad röd chili
wokgrönsaker - Thai. Att ha massa wokgrönsaker liggandes i frysen är ganska fiffigt för då kan man enkelt slänga ihop en nyttig wok och det var precis vad jag gjorde idag