Jag äter pajen helst med en rejäl klick vaniljglass eller vaniljvisp. Du kan använda vilken sorts frukt du vill plommon, nektariner, jordgubbar, blåbär, hallon, äpple eller varför inte en klick nutella
frystorkade hallon eller jordgubbar. Och vad passar inte bättre att fira med än en extremt vårig tartemed alla smaker jag tänker på när jag tänker påsk och vår
Vik upp kanterna och picka hål med en gaffel. Pensla med ett uppvispat ägg och grädda i 225 grader ca 10-15 minuter. Servera med vispad grädde 1 ark djupfryst smördeg 24 x 24 cm. 1 l jordgubbar
På en krämig mandelbotten med inslag av blodapelsin, med ett krämigt chia-yoghurt-täcke och som sagt täckt med skivade färska jordgubbar, och så lite skalade hampafrön på toppen
Lägg på plåt med bakplåtspapper. Pensla med äggstrykning och strö över råsockret. Lägg degen i en inoljad plastburk med lock i 2 tim. Ta ut och pressa ut luft ur degen med hela handen, vik kanterna mot mitten som ett kuvert (så kallad stötning) och lägg åter i plastburk med kanterna neråt i 2 tim
Cheesecake, pajer och tarte. Varför välja mellan Crème Brûlée, cheesecake eller paj när du kan få en dekadent krämig cheesecake i en knaprig pajskal och toppad med knäckig typisk Cremè Brûlée bränd socker
Cheesecake, pajer och tarte. Jag gjorde denna med färska jordgubbar men det passar bra med hallon, blåbär eller andra frukt eller bär, färska eller frysta
En liten jordgubbstartemed en fluffug vaniljkräm. Jag säger egentligen samma sak varje år men det tål att sägas igen, vad glad och tacksam jag är över alla trevliga, inspirerande och härliga människor jag har träffat i och med bloggen
jordgubbar. jordgubbar. En fräsch och god paj, som passar bra som dessert en varm sommarkväll. Du kan använda olika bär eller varför inte frukt som topping