4 2 burkar tonfisk (à 185 g) 1/2 purjolök 4 port gnocchi 250 g broccoli 1 msk olja 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk 130 g soltorkade tomater tapenade salt och peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
4 2 burkar tonfisk (à 185 g) 1/2 purjolök 4 port gnocchi 250 g broccoli 1 msk olja 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk 130 g soltorkade tomater tapenade salt och peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Tapenaden i såsen blev verkligen pricken över i. basilika, rosmarin, salvia, oregano)1 st ägg1 tsk salt2 krm svartpeppar smör att steka i Tomatsåsen250 g krossade tomater helst ekologiska i tetra3 msk tapenade eller finhackade oliver2 msk olivolja1 st vitlöksklyfta pressad salt pepparUgnsrostad blomkål och broccoli1 st blomkålshuvud1 st broccolihuvud50 g smör2 st vitlöksklyftor pressade2 tsk timjan1 tsk salt svartpepparGarnering1 knippe färska örter nymalen svartpeppar. basilika, rosmarin, salvia, oregano)1 st ägg1 tsk salt2 krm svartpeppar smör att steka i Tomatsåsen250 g krossade tomater helst ekologiska i tetra3 msk tapenade eller finhackade oliver2 msk olivolja1 st vitlöksklyfta pressad salt pepparUgnsrostad blomkål och broccoli1 st blomkålshuvud1 st broccolihuvud50 g smör2 st vitlöksklyftor pressade2 tsk timjan1 tsk salt svartpepparGarnering1 knippe färska örter nymalen svartpeppar. Ungsrostad blomkål och broccoliStäll in ugnen på 180 grader. Skär broccoli och blomkål i ca 4 mm tjocka skivor. 3 msk tapenade eller. 1 st broccolihuvud. 3 msk tapenade eller. 1 st broccolihuvud
Där fanns vårrullar, hummus, tapenade, potatissallad med ajvar, grönsaker, svamp, kikärtsbiffar, grönsaksbiffar, lasagnerullar och en del annat som inte fick plats på min tallrik
Med lite lättkokt broccoli och hemmagjord bearnaissås. Glad Påsk alla. Nu är det Skärtorsdag och vi har laddat med godis i korg vid dörren för alla påskkäringar som brukar komma
Blanda nötfärs med tapenad och 1 msk kallt vatten, salta och peppra. Forma till fyra små platta biffar och stek eller grilla dem ett par minuter på varje sida
Men jag har ätit upp det ändå) Tänkte att man kunde ha tapenade till dem. Därför står nu en ”allt-i-ett”-form med fryst, prästostsklädd torskfilé, broccoli, tomater och gräddig spenatsås i ugnen och sköter sig själv – förmodligen kommer den stå så länge att broccolin blir bränd