När grytbitarna fått en fin färg häller du över kokosmjölken och tandoori-mixen. Jag hittade receptet på pulled pork med tandoorismak hos Pernilla och bestämde med en gång att nästa gång vi åt pulled pork skulle det bli med indisk touch
Bryn kycklingen i oljan o lägg i alla ingredienserna fast endast halva burken cocosmjölk. Låt koka 15-20 min och häll sedan i resten av cocosmjölken. ½ - 1 påse Tandoori krydda (Krydda efter smak. 1 burk cocos mjölk
4 portioner1 ägg1/2 påse Tandoori Chicken Spice Mix (eller någon annan kryddmix om inte den finns)4 msk vetemjöl1 dl yoghurt naturell1 dl mjölk2 kycklingfiléer (ca 3 hg), delas på längden1 tsk paprikapulver1 dl crème fraiche1 krm salt1/2 mango chutney25 g smält smörVispa ägget med mjölet, tillsätt mjölken, paprikapulver och salt. 1/2 påse Tandoori Chicken Spice Mix (eller någon annan kryddmix om inte den finns)