Indiska dofter i bistron
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tandoori pulled pork, 4 pers
  • 1 kg fläskkarré, skuret i tärningar/grytbitar
  • Lök- och tomatchutney, 4 pers 200 g tomater, hackade
  • 1 gul lök, finhackad
  • ½ dl färsk koriander, hackad
  • 2 msk limesaft
  • 1 krm malen spiskummin
  • 1 krm salt
  • 1 krm cayennepeppar
  • Paneer butter masala, 4 pers 1 msk malen koriander
  • ½ msk garam masala
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 msk tomatketchup
  • 1-2 msk tomatpuré
  • 1 ½ dl mjölk
  • 1 tsk riven ingefära
  • 1 tsk riven vitlök
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1 msk rostad lök (den färdiga på burk)
  • 400 g halloumi (ska egentligen vara indisk paneer)
  • 200 g kokta gröna bönor/haricots verts
  • Gurkraita, 4 pers 2 dl matyoghurt
  • ½ gurka, fint tärnad
  • ½ dl hackad mynta
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.