När den varit inne i 20 minuter så tar jag ut den och lägger på tacochips och sätter in i ugnen i ca 5-10 minuter så tacochipsen får lite extra färg. 1 påse tacochips (för å strö över )
½ påse tacochips. Fräs färsen i lite margarin och krydda efteråt. Häll i vatten och buljongtärning. Koka tills vattnet dunstar, försvinner det för fort kan du hälla i lite mer vatten
Tacochips. Denna tacogratäng är riktigt mumsig, med ett lager av creme fraiche och philadelphiaost – perfekt för er som älskar att ha creme fraiche till tacosen (det är ju så gott)
Till en början hade jag tänkt göra tacopaj men var inte sugen på just pajdeg så istället blev det något gratäng-liknande där jag använde mig av en en massa tacochips som botten och även som ett täcke ovanpå
Ha valfria tacotillbehör bredvid som salsa, tacochips och grönsaker. När man är sugen på gratäng och tacopaj samtidigt men vill att det ska gå snabbt… ja då slänger man ihop en tacogratäng med pasta istället för pajskal
Gratinera tills osten fått fin färg i 225 grader och servera med tacochips och en kall öl. Skär kycklingfiléerna i små bitar och bryn tillsammans med tacokryddan och chipotle paste
Servera tillsammans med sallad och eventuellt tacochips. Vill man variera taco-middagarna, som jag ofta vill, så är det perfekt att göra krämiga och goda gratänger
Några förslag kan vara tacochips, tacosås, quacamole och gräddfil. Första gången jag lagade min underbara tacogratäng lovade jag ju er att jag skulle dela med mig av receptet, för det är verkligen något man inte vill missa
Tacochips. Jättegod och krämig tacogratäng. Servera med isbergssallad och tacochips. Har du inte testat tacogratäng tidigare tycker jag absolut att du ska göra det
Tacochips. Strö på riven ost och fördela lite tacochips ovanpå (antingen krossade eller hela). Servera med sallad och tacochips och andra tacotillbehör