Hej alla rara,. En av mina bästa tips för att inte trilla dit är att alltid ha matlådor i frysen, både att ha till lunch och när man kommer hen trött och hungrig på kvällen och inte orkar laga mat
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Så här gör du. Fördegen. Värm upp mjölken till fingervarmt. Blanda sedan med vetemjöl och jäst och kör det i en matberedare på mellanfart tills fördegen gått ihop till en deg, låt vila i ca 15min
Fräs färsen i lite margarin och krydda efteråt. Häll i vatten och buljongtärning. Koka tills vattnet dunstar, försvinner det för fort kan du hälla i lite mer vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.