Erik grillade en stor bit svenskrostbiff, mat i flera dagar. Grilla är underbart, så enkelt och gott. Enkelheten står maken för, han är grillmästare i vår familj
1 ½-2 kg rostbiff. Sätt ugnen på 125 grader. Gnid in köttet med salt, svartpeppar och vitlök. Stek i ugn till innertemperatur 55 grader (röd) eller 60 grader (rosa)
8 skivor nötinnanlår eller rostbiff. 2 msk svensk senap. Fyllning. Fräs löken i smör och blanda i bacon. Lägg köttskivorna på en skärbräda och bred på senap i tunt lager och lägg på lökblandningen Rulla ihop och fäst med tandpetare Bryn rulladerna i smör i stekpanna
Arla® Svenskt Smör. 400 g benfritt nötkött t ex rostbiff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g benfritt nötkött t ex rostbiff 1 gul lök Arla® Svenskt Smör 100 g Kvibille® ädel 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche ½ dl vatten 100 g frysta haricots verts salt och peppar
Helst ska dessa skapelser avnjutas med en dansk pilsner och en akvavit, men det går lika bra med ett alkoholfritt svenskt alternativ som till exempel renat
ANNONSSAMARBETE MED SVENSK FÅGEL. Rostbiff, rökt hjortrulle och kycklingfilé med potatisgratäng. Fågel vare sig det är kyckling eller kalkon köper jag alltid svenskt och med märkning av Svensk Fågel