Receptet kommer från tidningen hembakat fast det är Anne från den härliga bloggen Anne´s Food som skrivit receptet, hon har även en svensk hemsida, Annes mat
Blanda i en större skål med gräddfil, majonnäs, honung och grov senap. 2 msk svensk grov senap. 2 tsk honung. 1 kg kamben (tunna revben) vatten salt 150 g mörk sirap 40 g ättika 1 msk kalvfond (koncentrerad) ca 30 drag svartpeppar på kvarn 1 huvud färsk vitkål 1 knippe gräslök 1 dl gräddfil 1 dl majonnäs 2 msk svensk grov senap 2 tsk honung
Jag har aldrig ätit den på plats i Ryssland men jag har varit en del i Polen och där snappat upp att man serverar bakad potatis med smetana och honung och det passar perfekt till denna rätt
1 msk honung. 1. Tänd grillen och blanda kryddorna till rubben och klappa in det på pluman. 2. Finhacka den spanska pepparn och blanda med de andra ingredienserna till en dressing
Otroligt somrig rätt med nyplockade blåbär från tomten samt smultron från diket utanför uppträdda på strå och med hård vanlig svenskhonung som smälts i kastrull på spisen
svenskhonung. svensk rapsolja. Börja med tillaga dressingen genom att mixa en tomater med timjan, honung, rapsolja samt balsamvinäger smaka av med salt
Dom jobbar med kommunikation kring svenskhonung för Svenska Bin – en gemensam plattform för Sveriges biodlare, och undrade om jag var intresserad av att samarbeta med dom