grekiskyoghurt. Fördela yoghurten i 6 mindre glas. Smörstek nötterna på medelhög värme. Låt svalna. Lägg i nötter och björnbär och ringla över honungen
Heja svensk kyckling. Innan jag går in mer på den här fantastiska frukostskålen med grekiskyoghurt toppad med bovetecrunch och blodapelsinchiasylt måste jag avslöja den lyckliga vinnaren av påsktävlingen jag höll i här på bloggen
Spä med yoghurt, lite i taget, och koka under vispning till en tjock sås. Kanske borde man ätit något riktigt svenskt som sill och nypotatis, dagen till ära, men eftersom Sverige inte levererar vädermässigt drömde vi oss bort till sydligare breddgrader istället
Blanda i gräddblandningen, yoghurten och gräslöken. 8 port1,4 kg bakpotatis, pricka hela med en gaffel120 gram smör2 dl vispgrädde5 dl grekiskyoghurt, rumstempererad2 msk färsk gräslök, hackad plus 1 msk till garnering (valfritt)flingsaltnymalen svartpepparGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.