Odlad svampsoppa Så ut och “plocka” svamp i butiken och koka ihop en mustig svampsoppaoch toppa den med helgens överblivna goda, frasiga frukostbröd Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Svampsoppa med oststängerkarljohansvamp eller trattkantareller. Späd med vatten, grädde och portvin. Smaksätt soppan med smulad ädelost Matklubben.nu
Pata negra svampsoppa Sila och smaksätt med salt och peppar. Servera direkt med soppan. 1 dl karljohansvamp. 1. Svetta löken tills den blir glansig Tasteline
Karljohansvampsoppa Speciellt med ett gott bröd till och gärna en god ost. Inlägget Karljohansvampsoppa publicerades ursprungligen på Delikatessboxen Delikatessboxen
Svampsoppa med oststänger Späd med vatten, grädde och portvin. Smaksätt soppan med smulad ädelost. Rulla ut smördegen och pensla den med uppvispat ägg Hemmets Journal