Halva vårt sällskap bestod av vegos så vi bestämde oss för att beställa precis alla vegetariska grejer på menyn (utom en sallad kontrahedonistiskt döpt till "salade détox") och fick in krämig risotto, en suverän burrata, auberginekaviar med vårlök, falafel, svampravioli med parmesan, kikärtspommes och lite annat smått och gott, tillsammans med en flaska ekologisk Chateauneuf-du-pape
Hannas svampravioli, 2-3 portioner. Det var ett tag sedan jag gjorde pasta men i lördags hade jag gott om tid att pyssla i köket och då åkte pastamaskinen fram
Jag har länge velat göra svampravioli så jag bestämde mig att prova med denna. Var ute i kvibergs skogar i förmiddags och sprang när jag fick syn på ett stort bestånd sandsopp
Servera med tomatsås, svampravioli eller ris. 2 portioner250 g nötfärs0,5 tsk salt1 krm svartpeppar0,5 st liten squash1 msk smörGremolata1 msk citronskal, rivet2 msk bladpersilja, finhackad2 st vitlöksklyftortomatsås, färdigköpt svampravioli1
Parkstadens svampravioli. Wednesday, June 19, 2013. Trion vecka 25. Snart sparkar svampsäsongen igång på allvar och veckans trippel tillägnas dessa små läckerheter med några trevliga små recept, dessutom bjuder jag på en bild från fjolårets skördar
Parkstadens svampravioli. Tuesday, July 09, 2013. Trion vecka 28. Äntligen börjar det bli lite sommar med sol och värme och bär- och svampsäsongen är över oss, trippeln den här veckan är några trevliga svamprecept