Trion vecka 25
Den Rockande Kocken
Den Rockande Kocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2-4 portioner
  • 400 g ansade trattkantareller
  • 50 g smör
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • 4 dl grädde
  • 1 tsk potatismjöl
  • salt
  • vitpeppar
  • 2 1/2 dl vetemjöl special eller vetemjöl
  • 2 1/2 dl durumvetemjöl
  • 3 ägg 1 tsk salt
  • 2 msk vatten
  • 2 msk olja
  • 200 g nötfärs
  • 100-150 g kantareller
  • 50-75 g ostronskivling
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 1 tsk oregano
  • salt
  • vitpeppar
  • 150 g champinjoner
  • 50 g smör
  • 50-70 g ruccola
  • 3 dl grädde
  • 1/2 tsk potatismjöl
  • salt
  • vitpeppar
  • 6-8 schalottenlökar matlagningshonung
  • torkad timjan
  • 150 g färska champinjoner
  • 1/2 gul lök
  • 2-3 msk olivolja
  • 2 dl arborio- eller avorioris
  • 4 1/2 dl svampbuljong
  • 1 dl vitt vin
  • 1 dl grädde
  • 1 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.