Krydda med soya, kummin och peppar låt det puttra ihop en liten stund. Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss
För att sedan stekas i lite ostronsås och soya. Svampplockningen var lyckad (i mina mått iaf) idag. Svampen stekte jag i varm panna med smör och olivolja
- Soya. Skär grönkålen och purpurkålen i mindre bitar och lägg ner det tillsammans med löken och svampen i stekpannan och stek ytterligare ett par minuter
Fräs lök, svamp och ev chili i smör. Häll på vatten, soya, balsamvinäger, buljong och svartpeppar. 4 kycklingfileer1 paket bacon1 gul lök1 vitlöksklyfta1 röd chili (kan uteslutas)2 nävar trattkantareller (eller champinjoner)1 msk soya1 msk balsamvinäger2 dl grädde1-3 dl vatten1 buljongtärning, höns eller kött3 msk smörSvartpeppar