Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten. Lägg i kycklingen och fräs 1 minut lägg i svampen, vitlöken, ingefäran och chilin fräs ytterligare ett par minuter salta, sockra och peppra. 100 g shitakesvamp (delade)
Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten. Lägg i kycklingen och fräs 1 minut lägg i svampen, vitlöken, ingefäran och chilin fräs ytterligare ett par minuter salta, sockra och peppra. 100 g shitakesvamp (delade). Matolja 600 g kycklingstek (lårfilé) skivas tunt 100 g shitakesvamp (delade) 100 g ostronskivling (rives i bitar) 100 g champinjoner (delade) 3 vitlöksklyftor (skivas) 3 cm ingefära (skivas) 1-2 färsk chili (skivas) 2 tsk socker 3 dl kycklingfond (hemmagjord) 2 gul lök (skivas eller båtar) 3 msk ostronsås 2 msk stark chilisås 1 msk soja ½ tsk sesamolja Maizena till redning 150 g purjolök (skivas)
400 g pappardelle 2 bananschalottenlökar, skalade och finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 2 citroner, finrivet skal och saft 0,75 dl olivolja, mild 2 g äggula 150 g fetaost 400 g svamp, t ex skogschampinjoner eller kantareller 1 kruka färsk dill, hackad salt peppar olivolja, till stekning
Rör sedan ner spenat, svamp och lök med crème fraichen och låter det bli varmt i stekpannan. Och såsen gör jag på crème fraiche med smak av karljohan, timjan och citron
Strimla kycklingen och skär svampen i bitar. Bryn kyckling och svamp i lite smör i en gryta. 2 dl crème fraiche gourmet karljohan, timjan & citron. 2 dl crème fraiche gourmet karljohan, timjan & citron
Lägg skivad citron, örter och smör på fiskarna. Koka potatisen och ansa grönsaker och svamp. Dela potatis, lök och tomat och fördela det tillsammans med svampen på två väl smorda ark grillfolie
Lägg morot och vitkål i en skål och tillsätt citronsaft, honung och creme fraiche. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och fräs lök och svamp tills svampen har vätskats ur och fått lite färg