Nu har jag skickat in mitt bidrag till årets matbloggstävling, arrangerad av Cono Sur. Spännande. Inledningsvis är det en svensk tävling och vinnaren går vidare till den internationella finalen
Koka upp vatten, häll i socker (rör om) salt sirap och ättika. Låt koka i 25min på SVAG värme. Tillsätt peppar chili och vitlök, slå av värmen och låt stå på plattan i 20min
Jag har förut köpt surkål av samma märke, men testade denna gång istället att köpa Kimchi. Kimchi är en Koreansk variant på surkål, något förenklat sagt
I fredags hade jag nöjet att få träffa mina medtävlande i Cono Sur Blogger Competition 2015. Tillsammans avnjöt vi en ljuvligt god meny med rätter som harmoniserade till Cono Surs vinutbud komponerad av Julius Wallmo på Restaurangakademien
Sur gammal tant, Nytt & Mitt. 2016-01-17, 13. 23. Att ha en fototokig sambo har sina för- och nackdelar. + Fördelen är att jag får tillgång till massor utav fotoprylar, diverse redigeringsprogram och dygnet runt (nåväl) support