Men att pressa på matberedaren, som ändå har en insats för just citruspressande, det är ju fan hopplöst för den insatsen är så satans spetsig att den inte pressar nåt förutom toppen
Värm upp men låt ej koka. Att jag inte har testat göra glass själv förut är en gåta. Servera glassen i några fina glas och klicka över lite ljummen bärkompott
detta blev mycket smakligt och var rätt enkelt att slänga ihop, men trots att vi använde ett fett kött, avocado och rapsolja samt en fet yoghurt så kändes det ändå som att den där mättnaden man nu vant sig vid inte infann sig
Citronkrämen ska bli kall innan den fylls i pajskalet och här kommer nu receptet på. Påskens härligt sura blir verklighet när Grönsaksodlaren kommer hem med en hel låda ekologiska citron
Receptet nedan är baserat på Martins ”Honungsbröd” men något modifierat. Martin Johanssons bok ”Surdegsbröd – Recept och tips för hemmabagaren” är en husbibel och i princip alla recept jag följt har det blivit bra bröd utav
lite vaniljpulver, men det blir tillräckligt sött utan också. Har inte riktigt hunnit lista ut det än. Vill du äta det till lunch/middag rekomenderar jag att göra en större sats och att äta något mer till
Det är egentligen inte ett surdegsbrödmen med lite anpassningar så blev det det. Men då jag inte kunde hitta tillräckligt med information om vilka ingredienser jag skulle använda så tänkte jag om och fastnade för något som Stina Algotson kallade Skållade Smålandslimpor
Men om jag äter 8 sockerbitar så blir det nog bra. Expert-larm om vanliga magmedicinerFörmaksflimmerAlternativet är väl att köpa Proviva eller andra liknande produkter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.