Morötterna kräver inte lika lång beredningstid som surkål, däremot är väntetiden nästan densamma. Riv morötter och ingefära på grövsta sidan av ett rivjärn och lägg i en stor glas- eller träskål
Japp, det är rödkål i den andra burken, blandat med morötter, purjolök och koriander. Jag vet inte hur många gånger jag provat att göra surkål genom åren
Surkål med chimmichurri, rökt sidfläsk och äpple. Servings. 4. Cook Time. 15 Min. 10 Min. Yuzudressing. Friterad kyckling (KFC-style) med honung och currysås
Ungefär när jag slängde i potatisen så började jag med surkålen. Blanda i den stekta surkålen i moset, tillsätt den rivna osten och rör runt tills osten smält in och allt är väl blandat
Kål i vin är något som vi brukar äta istället för surkål. Om ni tillhör dem som inte kan förlika er med surkål, är detta något ni bör testa och gillar ni surkål, så är detta minst lika gudomligt
rotmos, potatismos, syrade grönsaker, surkål, kokta rödbetor eller kokta morötter. Dela lökarna och morötterna i medelstora bitar och lägg dem i grytan
I tyskland säger man Schweinhaxe och i Polen säger man Golonka om just fläsklägg, det tillagas på lite olika sätt men serveras oftast med stekt kål eller surkål och är verkligen gott – även om det tar lite tid
För att maximera det hälsosamma i vitkålen, så är det väldigt enkelt att göra egen surkål, mjölksyrebakterierna behöver vi för att bygga upp immunförsvaret