Det här brödet blir lite grövre och jag gjorde ett stort och några små. Det stora tog riktigt lång tid i ugnen för att bli färdigt beroende på att brödet var stort och att degen var lite grövre
Har ni prövat kycklingfärs. Om inte gör det. Så himla gott. Jag svängde ihop några kycklingfärsspett och serverade en vanlig vardag tillsammans med tortilla, picklad morot och paprika som jag snabbpicklade medan kycklingspetten gick klara i ugnen
GA_googleAddAttr("Tag", "surdegsbrod"). Som ni vet har jag haft en surdeg på gång sedan någon vecka. Tyvärr slängde jag bort den en gång för jag misstänkte att den blivit dålig och började om med en ny
Hej igen. Det var ett tag sedan nu. Hoppas ni alla har haft en trevlig sensommar/höst. Här kommer ett fantastiskt recept som jag testade idag, det var urgott
Onsdag redan. Jag är inne i ett jobbflow nu då jag startar arla morgon och stänger igen datorn runt 22… Mycket jobb, väldigt lite träning, dock medveten då jag kände för typ en veckas löpvila
Här kommer en rätt som är en typisk rätt för vår familj som är typisk typisk min… ”mammas köttfärsgryta” likaväl som familjefadern har sin ”vardagsgryta”
Tänkte bjuda och inspirerar på något riktigt gott som vi avnjöt på förra årets sista dag. Så, det blir trerätters och tre inlägg idag med typ så mycket gott