Det allra första surdegsbrödet jag bakade kom från det ursprungliga receptet till det här brödet. Jag kommer fortfarande ihåg att jag inte vågade tro att brödet bara skulle jäsa av den surdeg jag gjort utan jag hade även i ett halvt paket jäst
Skiva upp surdegsbrödet och gör en sallad om du vill ha det till. Även om det regnar och är mörkt och det inte lockar att gå ut och grilla så kan man alltid ta fram grillpannan på spisen inne
Surdegsbrödet får jag hoppa över numer, men pålägget passar ju väldigt fint att äta utan bröd. Dansk Remoulade Matlagningen går fortfarande på sparlåga här hemma i Östersund, på grund av Cryptosporidium som ännu härjar fritt i vårt vattenledningssystem
Det här mellanmörka surdegsbrödet med aprikoser och pistagenötter är absolut värt att testa. Att använda sig av annorlunda smaksättningar ger bakningen en ny dimension
Skiva surdegsbrödet i lagom skivor och hetta upp en stekpanna. Sashimi på Fröyalax med syrlig äppel, dill och pepparrotssallad, smörstekt surdegsbröd med fänkål och honungsfraiche
Det etiopiska surdegsbrödet görs egentligen på teff, som inte alltid finns i matbutiken. Injera. Här presenteras en variant gjord på vanligare mjölsorter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.