Låt kräftstjärtarna rinna av, skär tomaterna i bitar och skiva champinjonerna. Häll i baconet, kräftstjärtar och ost, smaka av med salt och svartpeppar
1400 g kräftstjärtar (gärna från norska havskräftor). 1Skär övriga rotfrukter i lagom stora bitar och blanda ner i grytan med löken. 1Häll i grädde och vin pudra över saffran, blanda runt och lägg i kräftstjärtar och fisken
Älskar stora sallader med massvis av gottigheter att njuta av. Vi åt med all världens tillbehör – sparris, halloumi, kräftstjärtar, päronbitar, spenat, tångrom, oliver, ägg, tomater, purjolök, paprika & ärtpesto…
1. Koka quinoan och hacka ingredienserna (avocado, feta, gurka och tomat). 2. Lägg i allt i en stor skål och pressa över lite citronsaft, ringla olivolja och salta och peppra
När du är nöjd, tillsätt smör, parmesanost och vänd i kräftstjärtarna. 8 dl vatten + 1,5 grönsaksbuljontärning1 stort eller två små fänkålsstånd2 schalottenlökar, finhackade2 msk olivolja2 vitlöksklyftor, finhackade2 dl arborioris3 dl vitt vin1–2 msk smör2 dl nyriven parmesanost2 burkar kräftstjärtar, avrunnaKoka upp vatten och buljongtärning. 2 burkar kräftstjärtar
Häll av laken från kräftstjärtarna, rör ner dem i såsen och smaka av med salt och peppar. Crème fraîche, vispad grädde och yoghurt är stora favoriter här hemma
Skär av en liten bit från ändbitarna och skär rullarna i tre lika stora bitar. Kräftsnittar18 st3 avlånga tunnbrödcream cheese3 nävar ruccola1 ask kräftstjärtar skal och saft av ½ citronen rejäl hög nyriven pepparrotfinhackad dill (ca 5-6 msk)3 hårdkokta ägg3 msk riktigt finhackad rödlöksalt och pepparWasabi dippsås2 dl crème fraicheca 1 tsk finhackad dillca 1 tsk wasabi5 cm fintärnad gurkasalt och pepparLägg kräftstjärtarna i en fintrådig sil och låt dem rinna av ordentligt