Tillsätt i grytan med köttet och marinaden. Fyll upp med vatten så att det täcker köttet. Finhacka persiljebladen och strö dem över och avsluta med att hälla på en skvätt jungfruolja
På tal om grekisk mat så tänkte jag påminna er om ett himla gott recept så här nu när hösten har kommit för att stanna nämligen en grekisk gryta som heter Stifado
Häll i krossade tomater, rödvin och tomatpuré. När jag var på Santorini (Grekland) med min kille i slutet av augusti i år åt jag något så sjukt gott på en restaurang som de lokala invånarna rekommenderade – nämligen beef Stifado, eller bara Stifado som det brukar kallas
Hösten är här, då är det väl bara till att sätta igång med grytorna eller vad säger ni. -) Först ut här hos mig blev en grekisk gryta som heter Stifado
- När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivolja i en stor kastrull på medelvärme. Igår testade jag att laga en grekisk köttgryta, så kallad stifado