Kaninens ljusa kött påminner ganska mycket om kyckling men har en sötare smak, vilket passar fantastiskt bra ihop med söt, karamelliserad lök, vin, kaneloch örter - och som jag påpekat innan är det kanelen som sätter den där speciella grekiska prägeln och binder ihop smakerna
Häll i champinjonerna ochpurjolökenoch koka upp, smaka av med salt och peppar. Servera med potatis. Tillsätt lagerblad, vitlök, tomatpuré, kanel, ingefära, vatten och oxfond
Den syrliga och enormt vackra harsyran – på bilden en röd variant – är lika dekorativ där den breder ut sig med sina skira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Tillsätt i grytan med köttet och marinaden. Fyll upp med vatten så att det täcker köttet. Tillsätt de skalade vitlöksklyftornaoch fortsätt stöta tills det bildats en massa
Mugg-kakor har varit "inne" ganska länge i USA och det finns hur många varianter som helst. Mugg-kaka. Konsistensen på kakan blir som en saftig muffins och du kan variera toppingen med vad du är sugen på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.