Sila bort vattnet och mixa palsternackan i en matberedare med lätt creme fraiche ochmjölk. mjölk. Bryn kantarelleroch lök i smöret i en stekpanna tills all vätska från svampen kokat in
½ liter kantareller. Blanda alla ingredienserna till pajdegen och knåda ihop dem till en smidig deg. Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen
Men det här med gula kantarelleroch bacon känns än bättre till kräftorna. Snabbt fixat med två dippsåser (bland annat denna), sallad och en gigantisk paj
Vispa ägg, mjölk, salt och svartpeppar i en skål. Blanda vetemjöl, salt och smör, finfördela. Tillsätt ägget och blanda ihop det till en lite kladdig deg
Tillsätt så mycket mjölk att smeten blir som flytande grädde i konsistensen. Tillsätt löken i stekpannan och fortsätt steka tillsammans med resterande kantareller